събота, 21 ноември 2009 г.

Салата „Сезони"


Необходими продукти:
3 салати
3 пресни чушки
3-4 моркова
250 г гъби
2 малки консерви царевица
4-5 големи домата
250 г бе кон
30 маслини
сос винегрет магданоз.

Начин на приготвяне:
Накъсваме зелената салата без твърдата част. Сварените моркови и гъби нарязваме на ивички, чушките и гъбите също. Доматите нарязваме на филийки. Внимателно се смесват всички зеленчуци, добавя се царевицата, поръсва се със сос винегрет на вкус. Разпределя се в чиниите и се гарнира с предварително за пържения бекон.
Украсява се с маслини и магданоз.
 

Български празници и традиции Copyright © Още Scrapbooking Software | За реклама